Mer från Haninge med omnejd

posted in Fotoutflykter

Mer från Haninge med omnejd

Har inte riktigt hunnit med att åka runt i kommunen i den utsträckning jag trodde att jag skulle hinna med, men har hunnit med ett par besök i till Tyresta. Där finns det riktigt mycket och se och kommer säkert att ta flera år att ta sig runt överallt, men ett par ställen som jag har varit på och kan rekommendera ett besök, är det området runt branden. Väldigt intressant att gå runt och kolla vilken förödelse en brand kan ställa till med:

DSC_1984_HDR-4

 

DSC_1970-Redigera-3 DSC_1995-5

 

Brandområdet är ganska kuperad terräng så det kanske inte riktigt lämpar sig om man har små barn, men det finns faktiskt andra ställen som faktiskt fungerar ganska bra om man har barn, och då även barnvagn. Vi har gått runt det som kallas barnvangsstigen ett par gånger, där finns det lite intressant att kolla på. Samt att det är väldigt lättillgängligt, precis som namnet antyder så går det bra att köra runt med en barnvagn.

DSC_1750-1 DSC_0861-Redigera-1 DSC_0850-1

Jag skall försöka ta mig ut till Tyresta ett par gånger till i år men tänkte vänta tills snön kommer, tror att det kan bli riktigt mäktiga bilder från urskogen full med snö.

Leave a Reply

%d bloggers like this: