Tystnad, ombyggnad

Det har gått ett tag sedan jag tagit mig tid att fotografera eller jobba med bilder/webdesign överhuvudtaget. Men de senaste månaderna sedan min andra dotter kom till världen har inspirationen och lusten sakta men säkert letat sig tillbaka.

När jag ändå började fotografera igen så passade jag även på att göra om hemsidan så den får en mer fotografisk framtoning, tydligör lite mer att det faktiskt handlar om bilder och fotografering
sekundärt text. Kanske även blir lite film vart efter det lider, har numera en kamera som klarar av att spela in rörligt media något jag varit intresserad av att utforska ett tag. Ska försöka att jobba mer med långsiktiga projekt och försöka lära mig lite mer tålamod, att det kanske tar ett halvår/år innan man faktiskt går iland med ett projekt. Mer om vilka projekt jag jobbar med just nu kommer under våren.

En bild som får symbolisera vandringen framåt:

wpid-20130210-_DSC1350.jpg

Leave a Reply

%d bloggers like this: