Freddys Ribs

posted in Allmänt

Freddys Ribs

Jag gillar House Of Cards väldigt mycket, och sedan gillar jag även ribs ganska mycket.

Tycker det ser så härligt och urtypiskt amerikanskt när Frank Underwood går till ett riktigt sunkhak på morgonkvisten för att få i sig lite ribs till frukost. Helt fantastiskt, troligtvis bara i USA man äter ribs till frukost.

Eftersom det är på TV så finns inget riktigt recept på hur man tillverkar Freddys ribs från House Of Cards, men googlade lite och hittade en artikel på nätet där ett matlagningsprogram hade försökt att återskapa ribsen. Lite konstigt var det med receptet då de nämnde att man skulle använda ugnen istället för grillen. Vill bestämt minnas att Freddy röker sina ribs på kolgrill med träkol. Så man får väl ta trovärdigheten i receptet med en nypa salt. Skönt nu att fotograferandet utomhus vid grillen äntligen börjar ta fart, innan har det varit lite för mörkt och det känns lite overkill att skrämma grannarna med en blixt vid grillen. Det är nog så illa att man står där med kameran och fotograferar maten.

Men jag tillfälle att ta lite bilder på Ribsen, samt även senare äta upp dom:
_1050677-1 ribs and mixed-115-1

2 comments

  1. Hehe kanske skall våga på mig det någon dag då 🙂 Batteripacket är mer eller mindre oanvänt, så kan vara läge att testa det inom kort 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: