Bekvämlighetszon

posted in Allmänt

Bekvämlighetszon

Vill man bli bättre på det man gör så måste man ibland lämna det man är van vid och göra sådant man inte riktigt kanske är bekväm med. Just i detta fall handlar det om matlagning och soppa, jag har aldrig riktigt sett nyttan med att äta soppa när man kan äta en köttbit. Men man brukar säga att man lär så länge man lever, och nu har jag hittat två soppor som jag trivs med och har fått ned receptet på. Samt att soppa är mer komplext än man kan tro, det är enkelt men ändå komplicerat. Tom Colicchio sa en gång, “Vill du veta hur bra en kock är, testa kockens soppa. Det enklaste är oftast det svåraste att få till rätt”

Det gäller att utmana sig själv, och nå nya höjder, samt sluta vara trångsynt. Så även inom fotograferingen, nu när jag har börjat laga soppa så tänkte jag att det kanske är dags att vidga vyerna även inom fotograferingen och fota något annat än köttbilder som kan vara en aning överrepresenterat bland mina matbilder.

session2-232-1

Leave a Reply

%d bloggers like this: