Nya numret av Al dente!

posted in Allmänt

Nya numret av Al dente!

Känns som det var en evighet sedan vi fotograferade bilderna till tidningen, men nu var det äntligen dags att själv få sätta tänderna i den färdiga tidningen. Det är alltid lika spännande varje gång att se resultatet i tryck, sitta och bläddra fram och tillbaka bland bilderna läsa texten i reportagen. Visst så har man sett bilderna på skärmen och analyserat bilderna ett antal gånger, men det är något visst med att se dom färdiga i sitt sammanhang.

Denna gång har jag själv bidragit med Omslaget:
DSC_2776-1

Och även ett par reportage i tidningen, bland annat ett om fikon:
DSC_2079-1

Så skynda till affären och köp ett exemplar av tidningen innan den tar slut. Nästa nummer kommer inte förrän nästa år.

Leave a Reply

%d bloggers like this: