Projekt / Årsta Slott

Har jobbat med ett fotoprojekt en längre tid, men det har än så länge inte blivit så många tillfällen att ge sig ut. Det får helt enkelt ta den tid det tar.

Har lagt till projekt i menyn där man kan följa mina olika projekt jag jobbar med just nu. För närvarande försöker jag gå runt i naturen runt omkring Haninge för att få till lite bilder om platser som är värda att besöka. Det kommer ta sin lilla tid, efter artikeln med Årsta havsbad fick jag många bra förslag på ställen att besöka, så ska försöka att besöka dom under året som går för att få lite fånga lite fina bilder, som förhoppningsvis kommer resultera i en fotobok när det finns tillräckligt med material.

Fick inte riktigt till bilderna på själva slottet, han inte testa till det med vinklarna för att få en bild jag blev nöjd med.

Men tyckte jag fick en bra bild från baksidan:

Själva slottet:
wpid-20130228-_DSC2045_46_47_48_49_50_51-Edit-Edit.jpg

Leave a Reply

%d bloggers like this: