Pulled Pork fotografering

posted in Allmänt

Pulled Pork fotografering

Det har varit mycket senaste tiden. Mycket att göra, har precis blivit klar med senaste bilderna för Aldente magasin som kommer ut i början på April, mer om det senare när tidningen är släppt men kan väl avslöja att det är nog de bästa bilderna jag tagit för Aldente hitills.

Men i övrigt har det varit lite stiltje, har inte riktigt kommit igång i den fart jag hade velat i februari har varit mycket sjukdom som tagit på krafterna har inte riktigt funnits någon ork eller lust till att fotografera. Men tog mig i kragen, och började producera lite. Det finns en trend som jag har snappat upp det är många som gillar långsamt lagad mat nu för tiden, pulled pork i synnerhet. Mat får återigen ta tid att laga, på det temat lagade jag själv lite pulled pork för första gången på 3 år. Det blev ganska mycket så passade på att fotografera det hela dagen efter lite olika bilder. Tydligen är det vanligaste att man äter pulled pork lite som hamburgare, så där av brödet i bilderna, sedan verkar det vara vanligt att man toppar det med coleslaw också. Så när jag även hade tillverkat coleslawn så passade jag på att fotografera även den.

Pulled pork:

Pulled Port-103 Pulled Port-153

Coleslaw: 

Pulled Port-122

Leave a Reply

%d bloggers like this: