God fortsättning!

posted in Allmänt

God fortsättning!

God fortsättning, på det nya året. Hoppas allas helger har varit bra och man har fått äta mycket god mat samt hittat tid med för att umgås med nära och kära. I år var man verkligen långledig med alla röda dagar.

Hoppas alla har hittat spännande nya utmaningar att fullfölja under året, själv kommer jag fortsätta på den inslagna banan och fortsätta att jobba med fotograferingen och den hemmabyggda garagestudion. Nu har jag precis fått klart med två nya bordsskivor, vet inte vad som är roligast nu för tiden att tillverka skivorna eller att fotografera. Fick i vilket fall som helst möjlighet att testa dom in action i helgen.

Den ena skivan skall försöka föreställa ett riktigt gammalt slitet bord.

garagesession 1-136-1

Den andra blev ett misstag när jag skulle försöka blanda en grå skiva först valde jag ebenholtssvart bets som jag blandade med vit bets vilket i teorin borde bli grå, men det visade sig lustigt nog att den ebenholtssvarta betsen egentligen är mörkblå. Så fick göra ett nytt försök, tog lite svart akrylfärg och blandade med den vita betsen vilket blev en fin grå yta. Sedan fick jag för mig att jag skulle försöka hårdvaxa ytorna så att de tål lite vatten, men tyvärr så löste det upp betsen som låg på och det resulterade i en “lila” skiva, men tyckte ändå resultatet blev snyggt så den får vara som den är så länge.

garagesession 1-161-Redigera-2

Leave a Reply

%d bloggers like this: