Fokuserat fotande

Foto kräver lite tid och eftertanke, det är inte bara att fotografera en bild rätt upp och ned. Det blir sällan bra eller speciellt aptitretande.
Jag har lagat en pastarätt ganska många gånger, men aldrig riktigt kommit mig för att ta ett kort på den. Så jag tänkte att jag kanske skulle göra det igår kväll, lite lätt stressad med två barn vid matbordet. Det gick precis som det låter, mindre bra.

Senare dagen efter tog jag och värmde upp rätten igen och tog ett nytt kort i lugn och ro, resultatet mycket bättre.
DSC_3337-2

En bild på det mindre lyckade resultatet:
DSC_3309-1Något jag måste fundera över är olika bakgrunder, eller material till skivor. Hade velat införskaffa något mer rustikt i trä. I bilden ovan använde jag mig av en filt, för att få till en någorlunda rustikare känsla.

Leave a Reply

%d bloggers like this: